KINDERFEESTJES

Wat is er nu leuker dan je kinderfeestje vieren op de kinderboerderij?! Dit kan bij ons op verschillende manieren


Kinderfeest op de Naoberhoeve (€15,-/uur, max 20 kinderen);
Zelf draag je zorg voor drinken, lekkers, aankleding en een leuke activiteit.
Uiteraard mag er gebruik worden gemaakt van de keuken, het servies en heb je de gehele voorzaal tot je beschikking. Heb je ook zin om een bezoekje aan de dieren te brengen of bijvoorbeeld een speurtocht te maken? Geef dit aan bij de beheerders, dan kunnen zij zich hierop voorbereiden en met jullie meedenken.

Boeren- en/of boerinnen-feestje (€10,-/kind, duur 2 uur)*;
Je start met ranja en iets lekkers. Uiteraard is er dan tijd voor cadeautjes en zingen. De kinderen krijgen vervolgens een boerenzakdoek te leen en gaan dan als heuse boeren en boerinnen aan het werk. De invulling hiervan gaat in overleg; bijvoorbeeld is het een paardenmeisje dan verzinnen we een activiteit met de pony’s, maar houdt hij of zij van alle dieren dan kunnen we bij alle dieren even stil staan. Tussendoor wordt er op ranja met een snoepje en een zakje chips getrakteerd. Aan het eind kunnen kinderen nog even vrij spelen in de speeltuin of helpen met voeren. Uiteraard staan we open voor andere spelsuggesties. We verwachten wel dat er één volwassen begeleider bij is en bij 8 of meer kinderen twee begeleiders. Bij dit feestje is het mogelijk dat wij voor patat en een snack zorgen en rekenen daarvoor €3,50 extra/kind.

Workshop kinderfeestje (€10,-/kind, duur 2 uur);
Je start met je vriendjes en vriendinnetjes met ranja en iets lekkers. En is er tijd voor het uitpakken van cadeautjes en zingen. Uiteraard is de invulling afhankelijk van wat jij leuk vindt? Je kan denken aan speelvoer maken voor de dieren van de Naoberhoeve, vogelvoer maken of een vogelhuisje versieren. Maar houd je erg van knutselen, dan kunnen we ook meedenken. Mocht je zelf een leuk idee hebben, maar moet daar wel extra materiaal voor aangeschaft worden dan zullen we dit wel doorberekenen, uiteraard in overleg. Tussendoor wordt er op ranja met een snoepje en een zakje chips getrakteerd. Aan het eind kunnen kinderen nog even vrij spelen in de speeltuin of helpen met voeren. Uiteraard staan we open voor andere spel-suggesties. We verwachten wel dat er één volwassen begeleider bij is en bij 8 of meer kinderen twee begeleiders. Bij dit feestje is het mogelijk dat wij voor patat en een snack zorgen en rekenen daarvoor €3,50 ex-tra/kind.


OPEN HUISKAMER (50+)

Vindt u het ook leuk leeftijdsgenoten te treffen, even bij te kletsen onder het genot van een kopje koffie/thee? Dan is de open huiskamer echt iets voor u. Een aantal gastdames verzorgen deze middag. Naast de koffie en thee zorgen zij ervoor dat er voldoende bezigheden zijn, zoals een spelletje af en toe een uitje of een knutselmiddag. Ook zal één van onze beheerders af en toe aanschuiven om wat komen vertellen over onze dieren.

De open huiskamer is er iedere vrijdagmiddag van 14.00 uur tot en met 16.00 uur in de voorzaal van de Naoberhoeve. We vragen hiervoor €3.00/keer (incl. 2x koffie/thee met wat lekkers). En mocht u vragen hebben, bel of mail ons gerust.


EDUCATIE PROGRAMMA’S – GROEPEN

Als kinderboerderij vinden we het belangrijk kinderen, maar ook volwassenen in contact te brengen met onze dieren en hierover te vertellen. Dit kan heel oppervlakkig, maar wellicht ben je toevallig bezig met het thema voeding of jonge dieren en kunnen we daarop inzoomen. Of wil je vooral met een groep verstandelijk gehandicapten letterlijk het contact met de dieren bevorderen? De groeps-grootte en duur is zeer afhankelijk van uw wensen en daarom zien we graag dat je contact met ons opneemt. Zodat we gezamenlijk kunnen kijken wat er mogelijk is. Voor groepen vanaf 8 personen rekenen we €2,50/uur/p.p.


RUIMTE HUREN?

Zoekt u een sfeervolle ruimte met beschikking over een keuken, vloerverwarming, geluidsinstallatie? Voor het organiseren van een feestje, vergadering of workshop? Of bent u meer opzoek naar een ruime werkplek, ook deze verhuren wij voor een aantal dagdelen. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Secured By miniOrange