16 maart 2019

Steun ons

DONATEURS

Zoals bekend zijn we afhankelijk van giften en donaties om ervoor te zorgen dat onze dieren gevoed en verzorgd kunnen worden, het toegankelijk blijft voor jong en oud en we kunnen blijven groeien op educatief terrein. Jaarlijks houden we een donateurs-actie waarbij we langs te deuren gaan om te vragen of je bereid bent bij te dragen aan het behoud van de kinderboerderij. Sinds 2017 is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van automatische incasso. Dit houdt in dat er 1x/jaar in de maand mei een vast bedrag van uw rekening wordt afgeschreven. De hoogte van dit bedrag is vanaf €5/jaar.

Zijn we niet bij jou langs gekomen en wil je wel graag donateur worden? Neem gerust contact met ons op via bestuur@naoberhoeve-erica.nl.

Lees hier hoe je ons kan ondersteunen.


SPONSOREN

Zowel de inwoners als ook het lokale bedrijfsleven hebben er baat bij dat de leefbaarheid op het dorp behouden blijft en daarom doen we als kinderboerderij graag een beroep op jullie. We bieden hierin twee mogelijkheden aan; namelijk je bedrijfs- of familienaam fysiek zichtbaar maken op een bladvorm in één van onze sponsorbomen of je naam wordt genoemd op ons vrienden van-bord. En in beide gevallen ook op onze website.

Wil je ook sponsor worden? Neem gerust contact met ons op via bestuur@naoberhoeve-erica.nl.

Startbox makelaar,
Emmen
Bloemenhuis Lubbe, Erica

SAMENWERKINGSPARTNERS

Samenwerkende partners zijn voor ons de bedrijven/instellingen die onze visie en missie versterken middels hun kennis en netwerk en daarmee mede ervoor zorg dragen dat we een meerwaarde kunnen zijn voor de inwoners van Erica en omgeving.

Bredeschool,
Emmen
Secured By miniOrange